Herplaatsingen

 

 

Leeuwhondje ter herplaatsing

 

Ik ben Page, een Leeuwhondje van 12 jaar oud.

Helaas is het voor mij in mijn huidige gezin te druk met de zeer jonge  kinderen en andere huisdieren.  Ze hebben te weinig tijd voor mij. Iets waar ik slecht tegen kan.

Ik ben op zoek naar een volwassen baasje(s), zonder kleine kinderen  en huisdieren.

Ik hou van rennen, apporteren, rennen naast de fiets en spelen.

’s Avonds lig ik het liefst samen op de bank.

Voor mijn leeftijd heb ik nog veel energie wat ik nu niet altijd kwijt kan.

Ik heb veel cursussen gedaan waaronder gehoorzaamheid en behendigheid. Volgens de dierenarts kan ik nog heel wat jaartjes in goede gezondheid mee. Mijn moeder is ruim 18 jaar geworden.

 

Bent u het energievolle baasje waar ik naar op zoek ben?

voor meer informatie: pupinformatie@pekingees-en-dwergspanielclub.nl  

Bichon Frise teefje ter herplaatsing

 

Momenteel hebben we een herplaats teefje, geboren 08 december 2017.Ze is een mega lieve hond een echte knuffel pup. Mooi gebouwd. Ze moet net als elke hond getraind worden in de basis. Het is immers nog een pupje. Ze is wel erg leergierig en loopt goed mee aan de riem. Ze laat zich goed wassen en drogen met de waterblazer.

Ze kan heel goed omgaan met andere hondjes en houdt van samen spelen. De reden dat we haar willen herplaatsen is dat het geen geschikt hondje is voor de fok. Met haar inentingen kwamen we erachter dat ze patella luxatie heeft met weinig bespiering. Dit zal versterken door de groei en beweging. Maar of dat de knietjes helemaal goed komen blijft een vraag,

Ze kan hiervoor misschien later, indien nodig, een operatie ondergaan. We vinden het heel erg jammer om haar te herplaatsen maar na duidelijk overleg met haar fokker hebben we samen besloten dat dit het beste is voor haar. We stellen haar vrij voor adoptie, we willen alleen wel dat ze na haar loopsheid gesteriliseerd wordt.

 

We zijn op zoek naar hele serieuze mensen die haar een Forever home willen geven en dat er NIET met haar gefokt zal worden.

Voor meer info kunt u ons gerust bellen.06/27462012 Ismayil Kayabasi en Marga Bax