NIEUWS 2018


Clubdag 17 Juni 2018

Het programma is iets anders geworden dan gecommuniceerd in het clubblad. Het bestuur is door afzegging van Prins diervoeders op zoek gegaan naar een ander leuk alternatief. Wij een interessante lezing te hebben gevonden en hebben daarom de dag wat anders ingedeeld dan u van ons gewend bent. 

 

U kunt kennismaken met behendigheid en met coursing. En we houden een race voor de snelste hond van de clubdag.  Natuurlijk hebben we de tombola en hele BBQ hamburger-lunch op het programma. Ook is er een fotograaf voor een leuke foto van u en uw hond.

 

We hopen u allen te zien op 17 Juni te Zwolle.  Iedereen is van harte welkom (leden en niet leden) Inschrijven kan hier: of via mail: evenement.pdc@live.nl

 

 


Bekercompetitie

Tijdens de ALV vergadering is besloten dat de bekercompetitie behouden wordt wel zijn er paar kleine aanpassingen. Na een jaar evalueert het bestuur als de bekercompetitie opnieuw.  De aanpassingen zijn:

 

Voorwaarde voor deelneming is dat Leden zelf hun gewenste honden voor deelname dienen op te geven bij het secretariaat en aan het einde van het competitie jaar zelf een kopie van 6 keurrapporten van de beste showresultaten door mailen. 

 

Het minimaal te behalen aantal punten om te winnen is 20 punten.

 

Lees hier het volledige: beker reglement  


Foto update bij de geboorteaangifte

02-04-2018 Heeft u een foto van uw trotse nestje, in liggend formaat maximaal 10 x 15 cm, mag u deze met de geboorteaangifte, sturen naar : pupinformatie@pekingees-en-dwergspanielclub.nl

Foto M.Talboom Bichon Frise


Tijdelijke afwezigheid pupinformatie door hand operatie

20-01-2018 Door een operatie aan haar hand heeft Marcella van de pupinformatie helaas enige achterstand opgelopen. Onze excuses hiervoor, door de andere bestuursleden is de achterstand zo snel mogelijk opgelost. 


De beste wensen voor 2018 namens het bestuur

01-01-2018 De beste wensen voor 2018 namens het bestuur van de Pekingees en Dwergspanielclub. 

De website is up to date met de nieuwe VFR's. De aanpassing van de VFRs is naar aanleiding van aanpassing 12 maanden regel in het Kynologisch Reglement.  Meer info daarover vind u hier!