Oproep bestuursleden

Het bestuur is opzoek naar versterking voor het bestuur om deze weer voltallige te maken. Wij willen alle leden oproepen zich te melden bij het huidige bestuur. 

Wij bieden excuus aan voor het vertraagd beantwoorden van de mails en ingezonden meldingen doordat het bestuur niet voltallig is moeten andere bestuursleden naast hun werkzaamheden ook deze taken waarnemen. 

Nieuwe rassen

Op 10 april jl. heeft de algemene ledenvergadering van de Pekingees- en Dwergspanielclub het voorstel van het bestuur aangenomen om een definitief dak te bieden aan de halfwindhonden. 

De vereniging is dan ook erg verheugd om te melden dat vanaf heden de Pekingees- en Dwergspanielclub ook de rassen Cirneco Dell’Etna, Pharaoh Hound, Podenco Canario, Podenco Ibicenco en Podenco Portugés vertegenwoordigd. 

Het bestuur kijkt er naar uit om een samenwerking met de fokkers en liefhebbers van deze rassen aan te gaan voor het behoud van deze rassen. 

 

Het bestuur zal de komende tijd druk zijn met het aanpassen van de website en communicatie en bied al vast haar excuus aan als informatie nog niet volledig is.