Club activiteiten


AKTIVITEITEN- EVENEMENTENCOMMISSIE

Vincent Kraan vormt samen met het bestuur de evenementencommissie. Onze doelstelling is om voor de fokkers en voor de mensen met een huishondje een aantal evenementen te organiseren, waar u met plezier over kunt napraten.

 

Tevens willen wij door mond-tot-mond reclame onze club nog groter maken door nieuwe leden te werven, hiervoor hebben wij uw steun nodig.  Indien u ideeën heeft voor een evenement of u weet een ideale locatie, waar men met veel honden mag en kan komen, kunt u ons te allen tijde een e-mail sturen.   Ons emailadres is: evenement.pdc@live.nl

Activiteiten 2019


Clubdag 30 juni 2019 te Zwolle

de inschrijving is geopend voor de Clubdag

Op 30 juni a.s. wordt in het Dogcentre in Zwolle de clubdag van onze rasvereniging gehouden.
Misschien bent u nieuwsgierig wat een keurmeester van uw hondje vindt, dan kunt u hem of haar deze dag laten beoordelen door dhr. M. Wibier.


Voor de lunch kunt u natuurlijk een lekkere boterham van thuis meenemen, maar u kunt ook een heerlijke Hamburger van de BBQ eten, compleet met salade en stok-brood. De prijs voor leden bedraagt 6 euro en voor niet-leden 9,50.Na de lunch is er een workshop om met Paracord en keramische pijpjes een tekenhals-band te maken. In de keramische pijpjes die gebruikt worden zitten bacteriën die een bepaald geluid maken. 
De workshop wordt door Jolinda Fels gegeven. Kosten voor deelname zijn 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. U gaat dan zelf 1 tekenhalsband maken. Bent u benieuwd hoe zo’n halsband er uitziet? Neem dan een kijkje op Rizzo’s Facebookpagina.
Net als voorgaande jaren zal weer de snelste hond van de dag gekozen worden.KCM 10 November 2019 te Heteren


Impressie Clubdag 2018

Impressie Clubdag 2017

Impressie Clubdag 2016


Clubdag 17 mei 2015

Eén keer per jaar organiseert de Pekingees en Dwergspanielclub een clubdag waar iedereen  welkom is. Ook dit jaar houden we de clubdag in Zwolle bij Show Dog  Centre. Een unieke locatie met trainingshal, veld, kantine en  trimsalon. We hadden een dusdanig programma samengesteld zodat er voldoende te doen was voor iedereen. Ook het weer werkte mee voor een gezellige clubdag.